Welke projecten doen elkaar in de winter van Peking Winter Olympics?

Welke projecten doen elkaar in de winter van Peking Winter Olympics?

National Snow Sleigh Center National Snow Sleigh Center Race zit vol met kilometers, verticale daling van 127 meter, instelling van 16 curves, zal worden gebruikt in drie projecten van sneeuw, Snowbots van stalen frame, Slee drie projecten.Het National Sleigh Center is een nieuwe locatie in de ontwerpmoeilijkheden in het ontwerp van de Olympische Winterspelen in Beijing.De afbeelding toont het nationale sneeuwscooter-sledecentrum in de luchtverlenging.

De reporter Jiang Qimen-foto staat vol met kilometers van het National Snow Sleigh Center. Het is 127 meter verticaal. Het is een van de nieuw ingebouwde locaties in de ontwerppoefeningen in de Olympische Winterspelen, de moeilijkste constructie, de moeilijkste constructie Verwerken.

  Tijdens de Olympische Winterspelen draagt ??het de inhoud van de drie projecten van sneeuw, snowbots van stalen frame en slee?n.

  Er zijn 4 wedstrijden in Zhangjiakou, die 2 grote items (twee ski?n, winter), 6 sub-items, 51 kleine wedstrijden, waaronder het nationaal Jumping-skicentrum, nationaal off-road ski-centrum, nationaal winter twee centra drie Locaties zijn nieuw.

Previous Post Next Post