Wat is de vitaliteit van organisaties van plattelandsfeestjes (gericht op grassroots party-gebouw)

Wat is de vitaliteit van organisaties van plattelandsfeestjes (gericht op grassroots party-gebouw)

 In het overstromingsseizoen in voorgaande jaren was het het meest werkte voor de dorpelingen van Hunxi District, Yuexi District, Hunan Province. De witte familie voor haar huis werd gebouwd in de jaren 1970, gebruikt voor de overstromingsregeling en irrigatie van honderden hectares velden. In de afgelopen jaren is Baijiazhuang in het oog op jarenlange mislukking dan een jaar. Het regenseizoen is gemakkelijk, het droge seizoen is gemakkelijk te drogen, de pompmachine is een halve dag, en de downs worden ook gevoerd, en de dorpelingen kunnen alleen in de lucht eten. En dit jaar is hij Daxie veel meer. Vanwege de renovatie van het dorp, haast het huis naar Hong Kong, een paar hectare verantwoorde velden in het gezin zijn veilig en veilig, en het bespaart de oogst.

 Sinds oktober vorig jaar werd de secretaris van de 49 dorpen (gemeenschaps) partijorganisaties in Yunxi District, Hunan City, geserveerd als directeur van het Village (Home) -commissie, en de Grassroots Party Organization Battle Fort werd versterkt. Cadres en massa’s worden gecondenseerd een goede sfeer van plattelandsverblijf bevorderen.

 Het probleem is op sommige plaatsen geweest, de kaders van het dorp zijn uniform, die het probleem van de dorpsontwikkeling en het "pijnpunt" van het hele dorp heeft hersteld.

De dorpelingen hebben er naar uit gegaan om deze "MINSHENG-poort" te trimmen.

Maar hoe te repareren, waar te beginnen met reparatie, reparatie welke standaard, maar omdat de secretaris van het dorpsfeesttak en de mening van het dorp in de wacht wordt gezet.

 Sinds een andere keer hebben de leiders van het Heping Village Village, de leiders van het dorp, de ontwikkeling van het dorp beperkt. In 2018 werd het Heping Village beoordeeld als de zwakte van het dorp. Begin 2019 is het Yunxi-district volledig onderzocht en besloten de directeur van de partijorganisatie van het dorp (gemeenschap), het dorp (ingezeten) comité, en de verandering van het dorp (ingezeten) "te" plukken "

 Qi Qizhi werd verkozen als het dorp van het Heping Village. Na de directeur van het dorpscomité, bevorderde hij actief de evaluatie van de partij, de financiering, de demonstratie van de partijlid, enz. In de prachtige plattelandsconstructie namen alle partijleden en kaders de massa’s, al snel ontving hij het effect van "sterk vertrouwen, mensen verzamelen".

 Hervorming bracht ook nieuwe vitaliteit voor de haven van Baijiazhu. Op basis van uitgebreide lancering en opmerking besloot het dorp twee comités om witte huizen volledig te renoveren.

Door te streven naar hoogwaardige landbouwgrondconstructie-projectsubsidies, landen donatie, zullen de massa’s worden geconcentreerd in fondsen en arbeid, en over de hele kanalen zijn volledig baggeren, de kust demonteren, en de cirrose, langs het kanaal groen. In minder dan een jaar veranderde Baijia Chonggang grondig het gezicht.

 De reparatie van "MINSHENG-poort" maakt het hart van het volk en de cohesie is sterker. In het verleden had het dorp Cadres "gesloten deur" gegeten en ze namen ook het initiatief om de bouwplaats te helpen.

Eind 2019 kwam het Heping-dorp van de "achterhoed" en werd het "Advanced Village" op straat. De verandering van kaders en de massa’s zijn in een touw geschroefd en de mensen van mensen leefden zijn gevallen, en er is een verandering in het dorp Echo. Het wordt ook enorm aangemoedigd.

De tak van het dorpsfeest stelt een Villager Group Wechat Group, een veldbezoek en neemt het initiatief om naar de eisen van de massa’s te luisteren en ervoor te zorgen dat de nieuwe weglichten de kwaliteit van drinkwaterbronnen en de constructie van het levensonderhoud van de mensen verbeteren, verbeteren Zoals de constructie van de Unie is gevallen en alles heeft echo.

In een verscheidenheid aan dorpsbeslissing nam de deelname van dorpelingen aanzienlijk toe.

 De verandering in Heping Village is de belichaming van de hervorming van Yunxi. In oktober vorig jaar, de directeur van de 49 dorpen (gemeenschap) partijorganisaties in Yunxi-district, de directeur van het dorp (ingezeten), "schouder" om de volledige dekking te bereiken, het probleem op te lossen voor de massa’s en praktisch praktisch en effici?nt . Dongfeng Village, Song Yanghu Street, gelegen in het centrale gedeelte van Hunan Chenglina, Xingang District, Xinjinbao Group geregeld, voegt tienduizenden werknemers toe.

Dongfeng Village Dorpelingen zien de zakelijke kans, ‘s avonds, die te laat en fruit verkopen bij de ingang van de onderneming, die een straat van de nachtmarkt vormen. De nachtmarkt is levendig, maar het brengt ook een probleem van chaos en vele gevaren in verkeersveiligheid.

Li Lixin, de secretaris van de secretaris van de dorpsfeesttak, en de dorpsdirecteur Li Li Xin heeft herhaaldelijk besproken, maar omdat veel redenen geen consensus kunnen bereiken, moest de aard van de nachtmarkt opnieuw slepen. "Nachtmarkt kan het inkomen van dorpsbewoners verbeteren, maar niet het milieu vervuilen en ervoor zorgen dat de veiligheid het uitgangspunt is." In juni dit jaar, Wang Zhenguang, secretaris van het dorpsfeestje, en dorpsregisseur Wang Zhenguo, en een vaste bedrijfslocatie gevonden Dichtbij het bedrijf, en vervolgens bezocht de dorpelingen, het doen van ideologisch werk, overtuigend iedereen om naar een vaste locatie te gaan.

In minder dan een maand bouwden 202 cabines een unified gevel op een vaste bedrijfslocatie en realiseert zich het watervrije elektrische toilet.

Sommige resterende arbeid in het dorp speelden ook een schoonmaakpersoneel en het dorp is in verschillende vormen geopereerd, waardoor de nacht opgeruimd, veiliger en ordentelijk is.

 "Ik kan de afgelopen jaren niets doen, nu kan ik een paar dingen in een jaar hebben, ik heb een goede sfeer van kaders en de mensen die zich concentreren op het bedrijf, en de rol van de tak van het dorp Partijtak is groter geweest. "Wang Zhenguang zei.

Volgens statistieken voltooiden de 49 dorpen (gemeenschappen) in Yunxi-district "schouders", het dorp Cadres richtte zich op het oplossen van de werknemers rond de mensen, zorgen, zorgen en verdeel 658 echte dingen voor het levensonderhoud van mensen.

Geleidelijk wordt de tegenstrijdigheid tussen het dorp verminderd en is het dorp vol nieuw.

 Beveilig de verantwoordelijkheid, wis het proces, zorg ervoor dat het dorp, het besluitkantoor onder het toezicht, in juli vorig jaar, Lucheng Town Iron and Steel Village Shen Jiaxun rapporteerde aan het dorp Party Branch Nova 500m Irrigation Sloot.

Vanwege de afgelegenheid van het stalen dorp, treedt het verkeer voor, de dorpsbewoners levende dispersie, de secretaris van het dorpsbranch, en de dorpsdirecteur ZENG-keping heeft een beetje toegestaan ??om informatie niet te melden. Dus ik heb twee dagen geleden doorgebracht, ik vond een rigor-grondonderzoek. Na het zoeken naar dorpelingen één voor één, vond ik dat de landbouwgrond in de hoge helling niet het irrigatie-effect is bereikt en de gegevens die de productie van niet in staat zijn om de productie van irrigatievereisten van dorpsbewoners.

In de nieuwe sloot heb ik 500 meter van de oorspronkelijke verklaring uitgebreid tot 890 meter, dus het heeft meer honderdduizenden yuan gezet en de voordelen zijn 9 huishoudens.

 Slechte gootsteen Xinhua zei dat "genoemde secretaris die eerst wil, met een leider, met een leider, ons vertrouwen dat we rennen, is zelfverzekerder.

"Om echt de sterke grassroots-kaders te kiezen, start Yunxi District de" One Shoulder "in de zon in de zon. Het is begrepen dat de kracht van de" schouder "in de zon is. Leer de rol van de rol van de Village-Level-organisatie, het dorp (residentieel) comité, het toezichtcomité en de taken van de bestuurders, de invoer van het dorp (Gemeenschap) Partij-tak in de TOURSIVION-inhoud van het districtscomité. Verbeter de belangrijkste zaken van het dorpsniveau en Village-Level Party Affairs, Affairs, Financial Disclossy System, Standaardiseren de kracht van dorpsniveau Major Motor, Daily Affairs, enz., en verduidelijken de processen van het dorpsniveau-stroomvoorziening om de procedures en implementatie van het verantwoordelijke onderwerp aan te pakken. Bovendien traint het Comité van Yunxi District het Grassroots-feest dat niet is vermeld in het onderwijs- en trainingsplan van de district Cadres, en de "Hoofdganzen" Team Back-voorbereidingsbibliotheek verrijken, let op de selectie en cultivatie van allerlei soorten talenten zoals jong Dorpen, worden rijke en particuliere ondernemingen, enz. Tegelijkertijd worden de relevante afdelingen van Yunxi District gedeblokkeerd om kanalen te rapporteren. Voor de miagnose, tendens, tijdige corrigerende herinneringen of waarschuwingsonderwijs, waardoor het "schouderpick" kaders kan ophalen, een stabiel, ver weg.

Sourceph "Style =" Display: NONE ">.

Previous Post Next Post