Winter-cavine Village officieel geopend in 44 uur binnen 44 uur of 44 uur om volledige toegankelijkheid faciliteiten

Winter-cavine Village officieel geopend in 44 uur binnen 44 uur of 44 uur om volledige toegankelijkheid faciliteiten

Originele titel: 3e editie, het nieuws (Reporter Ren Shan) Morgen, Winter Io Village zal inluiden in de offici?le geopend dorp.

Gistermiddag, Yanqing Winter Olympisch dorp hield een fortuin ceremonie, en de Olympische Winterspelen delegatie afgedaald dat de vlag van Winter Admirals langzaam gestegen, het markeren van de tentoonstelling dorp Yanqing Winter Reviva. Met de Olympische Spelen in Beijing, Yanqing Winter officieel gesloten dorpen, Winter met een handicap Village pre-inschrijving, het dorp ging een 44-uurs winter conversie uitgeschakeld periode.

Op dit moment wordt de afbeelding landschap van twee Winterao Village wordt bijgewerkt, en er is geen obstakelvrije faciliteit is ook het aanpassen.

  Tijdens de omschakelingsperiode, Olympische Winterspelen voert voornamelijk beeld Het landschap van updates en toegankelijke voorzieningen aanpassingen.

Waaronder het Internationaal Olympisch Comité met een handicap, evenals het beeld Het landschap van de Beijing Winter Paralympic Game embleem, mascotte "Snow Bell", sport icoon, enz. Moeten worden omgezet.

Volgens de eisen van het Internationaal Olympisch Comité voor gehandicapten, in de zaal, in principe, worden de afbeelding landschap en de identificatie van de Olympische Spelen met een lichamelijke Winter niet aangepast, en de Olympische Winterspelen heeft een uniek landschap teken in de Winter Paralympics landschap logo, en volgens op de noodzaak om de nodige Braille begeleiding logo te verhogen. Bij de ingang van de woonwijk Beijing Winterao, hebben de vorige winter Olympipping card punten zijn omgezet naar het Internationaal Olympisch Comité voor gehandicapten.

Verschillende "Ice Piers" op het plein gebied en de woonwijk zijn ook officieel van start gegaan get off werk, en de mascotte "Snow Bell" wordt genomen.

Het personeel houdt nog steeds een landschapselement zoals de vlag.

  Het leven in het dorp, toegankelijke voorzieningen in de kamer, restaurant een belangrijke rol spelen in reizen en leven. Na het openen van het dorp, zal atleten en fout ambtenaren voelen warm toegankelijkheid diensten uit het register.

"Bijvoorbeeld, er een slagboom, trekken we de breedte 95 cm, volledig aan de behoeften van de rolstoel mensen.

"Inleiding tot Langleurong, een team van onbelemmerde manager van Beijing Winterao Village.

  Op het moment van het spel, wordt Yanqing Winter Reviva naar verwachting meer dan 500 atleten ontvangen uit meer dan 30 delegaties en fout ambtenaren. Toegankelijk kamers zal worden verstrekt in het dorp, zijn 79 sets van de totale 158 verdeeld in groep 1,2.

Elk van deze twee groepen twee onbelemmerde primordinates en vier grote auto toegankelijke liften en de tweede groep is verbonden met het kwadraat zone en de relevante functionele gebied buiten de tweede groep. Het wordt het meest het vermelden waard dat er een andere indoor thermische galerij tussen de twee groepen. Het heeft een rolstoel in de thermische buitenruimte, en u kunt reizen naar twee groepen en stimulerende checkpoints zonder de koude buitenruimte.

  Toegankelijke kamers zijn handig, vol van de mensheid.

De gangen en overdekte grond gebruik anti-slip materiaal de doorgang van de deur is meer dan 85 cm, het inwendige van de kamer is geschikt voor rolstoelen swing en langs de raamgreep het stopcontact, het schakelpaneel, de redding gesprek knop is laag, meubilair het kan ook voldoen aan de behoeften van personen met een handicap. De deur van de badkamer een push-pull, er geen drempel en het grote verschil, en de lange steel is aangebracht aan beide zijden van de deur. De badkamer is voorzien van onbelemmerde hygi?ne en een douche, een veilige grip, douchestoel, hoog laag haak, lage douche, rek, handdoek staaf, spiegel en wastafel. De atleet restaurant zal ook worden aangepast.

De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Olympische Winterspelen Yanqing ge?ntroduceerd die overweegt rolstoel loopt stroomlijn, het personeel is onderzoekers een eethoek service desk desk. Bijvoorbeeld, het verminderen van de hoogte van het voedsel drank tafel om rolstoelgebruiker self-service te vergemakkelijken; het aantal zetels te verminderen, laat een leefruimte voor rolstoelgebruikers, en vervang een aantal tafels en stoelen. Daarnaast Xiaozhuang Village Site dient als een dorp site in de late Qingqing Winter Avor, en zal een venster worden voor de presentatie van de Chinese oud dorp cultuur aan de wereld.

Er is een schuine helling op de site van de site, en de rolstoel gebruiker kan de historische cultuur van Yanqing omgeving te voelen.

(Editor: Mensus, Bao Congying) Deel meer mensen om te zien.

Previous Post Next Post