[Civil Affairs Department] De afdeling Burgerlijke Zaken van Tibet Autonome regio consolideert om de armoedevolle resultaten uit te breiden

[Civil Affairs Department] De afdeling Burgerlijke Zaken van Tibet Autonome regio consolideert om de armoedevolle resultaten uit te breiden

  Onlangs heeft de verslaggever geleerd van de afdeling Burgerlijke Zaken van de autonome regio dat de autonome regio Civil Affairs Bureau suggereert dat sociale bijstand gegarandeerd is om het waarschuwingsmechanisme van plattelandsbepalingsmonitoring en vroegtijdige waarschuwingsmechanismen te waarborgen, waardoor de voordelen van mensen met een handicap worden versterken , en doe praktisch een aantal landelijke grassroots-regime en communautair bestuur. Verfijningsmaatregelen.

  Om basislevende redding, speciale sociale bijstand en urinehulp en ander sociale bijstandsbeleid, formuleert de afdeling District Civil Affairs een uitgebreide test van gezinnen met een laag inkomen, en formuleert en formuleert de zorg voor speciale moeilijkheden.

Implementatie van een reddingsbeleid dat naar grens en grote hoogte wordt gekanteld.

Ontwikkel de minimale configuratiemethode van de Living Security Audit, herzie de "Applicatie voor Rescue Residents ‘Family Economic Status", verduidelijking van de inhoud van gezinsinkomen in grensgebieden en hoge hoogte-regio’s. Voor de armoede armoede bevolking is de arbeidscapaciteit of een deel van het arbeidsverlies volledig verloren en kan de bevolking van stabiele inkomsten niet worden verkregen via industri?le werkgelegenheid. Het is opgenomen in de reikwijdte van landelijke lage verzekering of technische bijstand en geeft tijdelijk Redding op tijd voor subsidiabiliteit. In het gezin vertrouwen op thuisondersteuning en kan niet alleen staan, de secundaire personen met ernstige gehandicapten, en ernstig zieke pati?nten opgenomen in het "enkele huishouden" in een lage verzekering.

De garantienormen voor de minimale woonruimte voor de grens en hoogte van meer dan 5.400 meter, toegenomen met 10% op basis van de minimale woonbeveiligingsnormen in de autonome regio.

  De afdeling Burgerlijke Zaken verbeterde het Monitoring Warning-mechanisme en het tijdig met alle moeilijke mensen die zijn opgenomen in het bereik van een lage verzekering of specialiteit. Het inkomen per hoofd van de bevolking van landelijke gezinnen is hoger dan die van lokale stedelijke en landelijke gebieden, maar het ligt onder de standaard voor lage warrant en de eigenschapstatus is in overeenstemming met de lokale relevante lokale relevante regelgeving. Alle van de marge met een laag inkomens is opgenomen in de populatiebevolking van het lage inkomens en stel hardverharde en normalisatie-hulp aan.

  In onze wijk, door krachtig ontwikkelen van huis- en gemeenschapspensioendiensten, onze districtservaring bij het uitbreiden van de hervorming van thuis- en communautaire pensioendiensten. Het onderzoek en de ontwikkeling van de managementmaatregelen voor de oprichting van het Senior Cultuurcentrum van de ouderenburgers van de Gemeenschap, reguleert de beheersoperatie van ouderen in de Gemeenschap en spelen langetermijnfuncties. De studie introduceerde het ondersteuningssubsidiesysteem, duidelijke bedieningsubsidies, subsidies voor serviceobjecten, enz., Het bieden van financieringsgaranties voor thuis- en gemeenschapspensioen. Tijdens het "14e vijfjarenplan" -periode, planning en constructie van een partij landelijk geluk, prioriteit om te regelen voor veel mensen en minderjarigen, relatief geconcentreerd, en de naaldvraag is hoog, de economische omstandigheden zijn beter, er is een bouwplaats , en het dorp "twee comités" enthousiasme is hoog. Border dorp. Geef tegelijkertijd handelsdiensten voor landelijke links achter, moeilijke kinderen en feiten. Het vaststellen van een ouderen en economisch moeilijk agenten Levend subsidiedynamisch aanpassingsmechanisme, zorgen ervoor dat de beleidsdekking van ouderen "twee subsidies" 100% bereikt. Door een ernstige gehandicapte zorgverzorging met weinig inkomen te stillen, afhankelijk van verschillende soorten welzijnsinstellingen, maatschappelijk werkers, voor Tibet Huishoudelijke registratie, langdurig leven in plattelandsgebieden, 16 jaar oud, met gehandicapte personeel van de tweede generatie, is een normaal niveau, Intelligentie van secundaire of derde niveau, psychoamotonieme mensen bieden gecentraliseerde zorg- en dagservice, naburige zorg. (Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.

Previous Post Next Post